Drømmeblogg

Jeg har i årevis ønsket å fortelle verden dette. Jeg har i årevis ønsket og lage en blogg, men for redd for at dere skal skjønne hvem jeg er. 
Sannheten er at mange av dere allerede kjenner meg igjennom media eller på andre måter. Jeg har mye å tape ved å ha denne bloggen, så min identitet holdes hemmelig.
Jeg vil be om at de som vet min identitet holder mitt navn borte fra internet. Min største frykt er å kunne `googles` med mitt navn og at alt jeg skal fortelle dere i bloggen dukker opp der. Dersom det skjedde ville livet mitt blitt ødelagt på så mange måter.

De som følger med på nyhetene på tv2.no eller tv2 (på tv) sine nyheter har kanskje allerede lest/hørt om meg?(Bildet hentet fra tv2.no)

For de som har det vil jeg si at historien min er så mye større og mer omfattende enn hva nyhetene klarer å plukke opp.
Her skal jeg ikke skrive opp igjen det noen av dere allerede har lest, men de mørke sidene. De hemmelige siden ved denne saken.
Sidene ikke en gang dommerne vet. Deler av saken som aldri nådde frem til aktor.
 

Jeg skriver denne bloggen fordi jeg har lest deres kommentarer på mine saker på facebook og andre nettsider. 
Jeg har lest alle spørsmålene jeg aldri får besvart. Jeg har lest alle beskyldningene jeg aldri får forsvart.

 
Dette er bloggen jeg har drømt om. Dette er bloggen jeg hadde fryktet. 
Her kommer et usminket bilde av hvordan det er å leve med en psykopat! En usensurert side av hvordan det er å bli mishandlet psykisk, fysisk og seksuelt av en person man ikke kan forlate. 

(Jeg vil ikke anbefale mennesker som blir lett negativt påvirket av andres opplevelser til å følge denne bloggen)
For å detaljere denne advarselen, så vil jeg si noe om hva som kommer frem:
- Baby som eksploderer ut av magen til sin mor grunnet krig
- Detaljert beskrivelse av seksuelt overgrep
- Frykten for å bli drept av en person man IKKE kan forlate
- Hemmelighetene man må holde og alle løynene man må fortelle
-  Usunne overlevelsesteknikker 

Dersom du bearbeider det du leser på en måte som gjør at du tenker over innholdet i tekstene timesvis etter lesning ber jeg deg slutte å lese. 
Dette er mitt liv og mine opplevelser. Jeg skal selv bære tyngden av dette ved hjelp av støtteapparatet rundt meg. Dette er ikke dine problemer. Du har dit eget liv som du skal nyte!
Husk å skille livene våre og lær det du kan av det jeg skriver <3

Da det er sagt vil jeg si at du skal kose deg med bloggen og lære det du kan lære av livet. Det er tross alt sommer <3


Ingen kommentarer

veronicakleven

16.06.2014 kl.20:57

fin blogg:)

vil du ta en tur innom min?

Skriv en ny kommentar

idaisberg

idaisberg

28, Drammen

Bloggen jeg har drømt om og fryktet er nå opprettet. Noen av dere kjenner meg fra nyhetene og noen kjenner meg fra andre medier. Min identitet er hemmelig grunnet frykten for å bli avslørt. Jeg skal skrive om de delene av saken min som dommerne ikke vet. Deler av saken som aldri nådde aktor og det større bildet dere aldri ble fortalt. Jeg fikk to barn med en psykopat. En mann jeg bodde med i årevis. En mann jeg møtte da jeg var 17 år. En mann jeg møtte da jeg var ren - nå er jeg møkkete. Her skriver jeg detaljerte beskrivelser av situasjoner og tunge sider ved mishandling sett fra offerets side. En professor i psykiatri bruker deler av mine tekster i utdannelse på høyskolen.

Kategorier

Arkiv

hits